kaart
delen

Ijzer 29

€ 649.000 Ijzer 29, Nieuwpoort 367M2 1 3 1 4

Ijzer 29

€ 649.000 Ijzer 29, Nieuwpoort 367M2 1 3 1 4

Prachtige woning in sublieme omgeving aan de rand van Nieuwpoort!

Bent u op zoek naar het beste van 2 werelden? Houdt u namelijk van de bereikbaarheid van alle voorzieningen in een stadscentrum maar tegelijkertijd ook van het groen en de rust? Dan is dit zonder twijfel dé perfecte woning voor u!

De omgeving is namelijk prachtig. We bevinden ons hier aan de rand van Nieuwpoort-stad te midden van heel wat groen, de vaart, het spaarbekken,... Zo wordt een rustige ligging in de natuur gecombineerd met het feit dat u alles bij de hand hebt. Na 10 minuten stappen staat u op de kaai vanwaar u verbindingen hebt met het openbaar vervoer, op 15minuten op het marktplein. De vele horecazaken alsook supermarkt en gezondheidsvoorzieningen bevinden zich op evenveel minuten. Voor de fietser onder u is dit een uitvalsbasis die kan tellen. Met tal van routes die hier vertrekken of uitmonden zal u zich kunnen plezieren. U ziet; aan de locatie zal het alvast niet gelegen hebben.

Gelukkig houdt het daar niet op. Deze woning ademt ruimte. Vanuit elk raam krijgt u groene indrukken en binnenin is er gekozen voor een logische en lichtrijke indeling. Gezien de ruime bewoonbare oppervlakte kon dit ook moeilijk anders. We komen binnen in een ruime inkomhal en vinden daar het gastentoilet. Vervolgens gaan we naar het ruime salon gelegen aan de voorzijde van de woning. De eetplaats vormt de verbinding tussen keuken en zitgedeelte én biedt toegang tot de bureau. De keuken zelf werd zeer compleet uitgerust met de beste materialen. Wanneer we via het schuifraam aan de keuken naar buiten stappen komen we op een verhoogd terras overgoten door zonnestralen. Beneden vinden we het 2e deel van het terras met onder meer een vaste jacuzzi. Dit terras vormt samen met de tuin dé rustplek bij uitstek. Op ditzelfde verdiep hebben we toegang tot de bar/mancave die overloopt in een uiterst ruime garage waar tot wel 4 wagens in kunnen gestald worden. Hier beneden vinden we tevens de wijnkelder en meerdere stockageplaatsen. Wanneer we terug naar het gelijkvloers gaan is er nog de ruime badkamer voorzien van dubbele lavabo, inloopdouche en hoekbad.

Op de bovenverdieping zijn er 4 slaapkamers; een master bedroom met dressing, 2 slaapkamers met dubbele bedden en de laatste die beschikt over een eigen douchekamer. Er is tevens nog een afzonderlijk toilet en een berging.

U ziet; dit is de droom van iedereen die graag in Nieuwpoort wil wonen én tegelijkertijd niet wil inboeten aan open ruimte. 

Boek nu uw bezoek voor iemand anders met deze topwoning gaat lopen.

EPC: 268.

  • Algemeen
  • Indeling
  • Technisch
  • Documenten
  • Financieel
Algemeen
Referentie
Ijzer 29
Transactie
Te koop
Bewoonbare opp.
318 m2
Totale opp.
367 m2
Oriëntatie tuin
Noordoost
Slaapkamers
4

Ijzer 29

€ 649.000 Ijzer 29, Nieuwpoort 367M2 1 3 1 4
Indeling
Badkamer
1
Autostaanplaats
1
Berging
1
Bureau
1
Dressing
1
Eetkamer
1
Garage
1
Keuken
1
Slaapkamer
4
Terras
3
Toilet
1
Tuin
1
Tuinhuis
1
Woonkamer
1
Wasplaats
1
Wijnkelder
1
Technisch
Bemeubeld
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Recht van voorkoop
Ja
As-built attest
Nee
Beschermd erfgoed
Nee
G-score

Gebouw-score

Klasse A: geen overstroming gemodelleerd / Klasse B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering SC2050 / Klasse C: kleine kans op overstromingen onder huidig klimaat / Klasse D: middelgrote kans op overstromingen onder huidig klimaat

C
P-score

Perceel-score

Klasse A: geen overstroming gemodelleerd / Klasse B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering SC2050 / Klasse C: kleine kans op overstromingen onder huidig klimaat / Klasse D: middelgrote kans op overstromingen onder huidig klimaat

C
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
EPC
268 kWh/m2
Certificaat elektriciteit
Ja

raming aankoopkosten

Woning
€ 649.000
Registratiebelangen (3%)
€ 19.470
Totaal
€ 668.470

simulatie aflossing

Ontleend bedrag
Rentevoet
Looptijd
Maandelijkse aflossing

Een vraag? Stel ze gerust!

Onze adviseurs staan voor u klaar. Zij helpen u graag met elke vraag verder. Neem vrijblijvend telefonisch of via bericht contact op.

Michael Dasseville Adviseur verkoop 0484384026 michael@euroimmo.be
representative
Bel
0484384026
Chat

u verkoopt?

Uw woning verkopen aan de beste prijs? Start met een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

Vraagt u zich af hoeveel uw eigendom waard is?

Vastgoed in Nieuwpoort en aan de kust vereisen een specifieke aanpak. Onze experts kennen daarom de lokale markt als geen ander.

Klik op de waardebepaler en wij onderzoeken gratis en vrijblijvend uw vraag.

ontdek ook