home/kopen/overzicht/Residentie Morgenzon
kaart
delen

Residentie Morgenzon

Franslaan 121, Nieuwpoort 281M2 2 2 3

Residentie Morgenzon

Franslaan 121, Nieuwpoort 281M2 2 2 3

Exclusieve penthouse met héél veel karakter te koop!

Gelegen in de mondaine badstad Nieuwpoort komt deze parel helemaal tot zijn recht.  Wie wil genieten van alle luxe en comfort komt hier volledig tot rust.
De lift brengt u tot in het appartement zelf waar uw verblijf dan ook direct van start gaat. De inkomhal is voorzien van 2 automatisch sluitende inkomdeuren met cijferslot, camerabewaking, een op maat gemaakte vestiairekast, 1ste afzonderlijk toilet.
Eénmaal via de smeedijzeren glazen deur in de woonkamer gekomen treft u verschillende op maat gemaakte meubelen aan. Hier is een zee aan ruimte voor uw salon en eetruimte. Deze is voorzien van vloerverwarming én warmtepomp (met airco en verwarming); de verlichting is van het architecturale merk Deltalight en blijft aanwezig in het appartement. Aanhorig is een klein terras met opbergkasten en deels zeezicht.
De open keuken is tot in de puntjes afgewerkt met een werkblad in composiet, massief eiken panelen en alle mogelijke high-end toestellen van Gaggenau en Smeg.
Aangekomen in de nachthal is er een bijkeuken/berging met inbouwkasten en o.a. de 1ste boiler & wasverzachter. Daartegenover bevindt zich de gastenbadkamer met regendouche, inbouwkasten, 2de boiler & ruimte voor was- en droogkast.
De 1ste slaapkamer is ruim en voorzien van ingebouwde kasten. De dressing (vroegere 3de slaapkamer) is gemaakt uit fineer eiken lades & kasten alsook +- 10m hangbaren. 2de afzonderlijk toilet op de gang. De masterbedroom vervolgens is voorzien van een eigen warmtepomp (met airco en verwarming), fineer eiken beddenwand, automatisch aluminium geïsoleerd rolluik met afstandsbediening & app én smeedijzeren glazen wand naar de ensuite badkamer.
Deze ensuite badkamer is het neusje van de zalm en voorzien van een rainshower, infrarood verticale zonnebank, groot ligbad, 2 verwarmde spiegels boven de fineer eiken meubels met opzetlavabo en designkraan, aangename vloerverwarming.
We eindigen op de fenomenale, zuidgerichte daktuin (88m²!) waar u ogen tekort komt om alle luxe te aanschouwen! Alles is op maat gemaakt in witgelakt ijzer aluminium én voorzien van bamboe vloerplanken. De veranda heeft een ingebouwde jacuzzi, haard op gas en automatische zonnewering & dak (met afstandsbediening of app). De tuinplanten krijgen automatische waterbevloeiing. In de lounge vindt u de op maat gemaakte vierseizoenskussens die in de LED-verlichting zéér tot hun recht komen; de windbeschermingspanelen zorgen voor de rest. Om af te ronden kan u aan het barmeubel genieten van uw aperitief of even onder ingebouwde outdoor regendouche gaan.
Voor het comfort van uw familie heeft u de mogelijkheid om tot 3 (enkele of dubbele) garages aan te kopen. 

Prijs aan te vragen of op kantoor.

EPC-waarde: 270 (Label C).
U mag beginnen dromen…
 

  • Algemeen
  • Indeling
  • Technisch
  • Documenten
  • Financieel
Algemeen
Referentie
Morgenzon
Transactie
Te koop
Algemene staat
Luxe afwerking
Beschikbaarheid
bij akte
Bouwjaar
1997
Bewoonbare opp.
187 m2
Totale opp.
281 m2
Oriëntatie tuin
Zuid
Slaapkamers
3

Residentie Morgenzon

Franslaan 121, Nieuwpoort 281M2 2 2 3
Indeling
Badkamer
2
Berging
1
Fietsenberging
1
Keuken
1
Slaapkamer
3
Terras
2
Toilet
2
Veranda
1
Woonkamer
1
Technisch
Bouwjaar
1997
Algemene staat
Luxe afwerking
Bemeubeld
Nee
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Recht van voorkoop
Nee
As-built attest
Nee
Beschermd erfgoed
Nee
G-score

Gebouw-score

Klasse A: geen overstroming gemodelleerd / Klasse B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering SC2050 / Klasse C: kleine kans op overstromingen onder huidig klimaat / Klasse D: middelgrote kans op overstromingen onder huidig klimaat

A
P-score

Perceel-score

Klasse A: geen overstroming gemodelleerd / Klasse B: kleine kans op overstromingen onder klimaatverandering SC2050 / Klasse C: kleine kans op overstromingen onder huidig klimaat / Klasse D: middelgrote kans op overstromingen onder huidig klimaat

A
Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
EPC
270 kWh/m2
Certificaat elektriciteit

raming aankoopkosten

Penthouse
€ 1.850.000
Registratiebelangen (3%)
€ 55.500
Totaal
€ 1.905.500

simulatie aflossing

Ontleend bedrag
Rentevoet
Looptijd
Maandelijkse aflossing

Een vraag? Stel ze gerust!

Onze adviseurs staan voor u klaar. Zij helpen u graag met elke vraag verder. Neem vrijblijvend telefonisch of via bericht contact op.

Filip Van de Casteele Adviseur verkoop 0477773777 filip@euroimmo.be
representative
Bel
0477773777
Chat

u verkoopt?

Uw woning verkopen aan de beste prijs? Start met een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

Vraagt u zich af hoeveel uw eigendom waard is?

Vastgoed in Nieuwpoort en aan de kust vereisen een specifieke aanpak. Onze experts kennen daarom de lokale markt als geen ander.

Klik op de waardebepaler en wij onderzoeken gratis en vrijblijvend uw vraag.

ontdek ook