U verkoopt

Verkopen tegen een correcte marktwaarde

U verkoopt?

Een verkoop is op vandaag een vaak moeilijke en emotioneel zware opdracht. Bovendien wordt de wetgeving steeds strenger en complexer. Zeer vaak voelen eigenaars die zelf hun eigendom verkopen een grote druk, veel stress, onzekerheid en ga zo maar door. Uiteraard heeft dit vaak een negatieve invloed op hun verkoop.

Vandaar bieden wij u een complete verkoopservice. Wij begeleiden u doorheen dit volledige verhaal. Met onze jarenlange ervaring en meer dan 35 jaar aanwezigheid zijn wij hiervoor het best geplaatst!

We starten met een correcte prijssetting: een bepalende factor in uw verkoop verhaal. Daarna stellen wij uiteraard een volledig en waterdicht verkoopdossier samen, waardoor we ook juridisch geen enkel probleem zullen ondervinden.

Als deze basis eenmaal gelegd is begint het pas. Op dat moment gaan wij uit ons uitgebreid klantenbestand de geschikte kandidaten contacteren. Dit via verschillende wegen waarvan het belangrijkste nog altijd persoonlijk contact is!

Uiteraard gaan wij ook uw eigendom publiceren via diverse kanalen zoals alle internetpartners, etalage, sociale media,… alsook met een affiche ter plaatse.

Op het moment dat we de geschikte kandidaat hebben gevonden finaliseren we tot eenieders tevredenheid. Wij kiezen de snelste weg om koper en verkoper samen te brengen!

Contacteer ons snel om onze krachten te bundelen en uw verkoop te realiseren!”